FELHÍVÁS- EBÖSSZEÍRÁSRÓL

FELHÍVÁS!

Jászszentandrás község területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján kerül sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal. 

Az önkormányzat az ebösszeírás alapján az ebtartók által szolgáltatott adatokról helyi elektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosai, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint az ebrendészeti és állatvédelmi feladatok hatékony ellátása céljából.

Az eb tulajdonosa, vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani (az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot von maga után).

Tájékoztatjuk az ebtartókat, hogy az Önkormányzat az ebösszeírás adatai alapján jelenleg nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.

Az Ebösszeíró adatlap beszerezhető az Önkormányzati Hivatalban, valamint a felhívás végén található linkre kattintva, és nyomtatással, fénymásolással sokszorosítható.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Hivatal részére.Felhívom az ebtulajdonos(ok), ebtartó(k) figyelmét arra, hogy a korábbi ebösszeírás során bejelentett ebeket ismét be kell jelenteni!

 

  • Személyesen vagy levélben postai úton: 5136 Jászszentandrás Rákóczi út 94.
  •  
  • Elektronikus úton (aláírva, majd scannelt formában) a igazgatas@jaszszentandras.hu e-mail címre.
  •  

 Az ebösszeíró adatlapok leadásának határideje: 2022. 08.31.

Germán Judit sk.

     jegyző

>>LETÖLTHETŐ EBÖSSZEÍRÓ ADATLAP IDE KATTINTVA<<

*******************************************