Településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet.

Tájékoztatom Jászszentandrás Község lakosságát, a civil,  érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Jászszentandrás Község Önkormányzata Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló  314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint  A Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít. A településre a településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet egyeztetési dokumentációja elkészült.

A partnerségi egyeztetés szabályairól önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk az alábbi témakörökben:

  1. Településképi arculati kézikönyv (letölthető ide kattintva) bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés
  2. Településképi rendelet bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés

 

Lakossági fórum ideje: 2017. augusztus 03. (csütörtök), 16:00 óra

Helye: Művelődési Ház

Az elkészült településképi arculati kézikönyv és rendelet a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben megtekinthető, melyre vonatkozó  véleményüket 2017. július 26. – 2017. augusztus 11. között írásban a Polgármesteri Hivatal titkárságán leadhatják.

A dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeiket, véleményeiket a lakossági fórumon elmondhatják.

Jászszentandrás, 2017. július 26.

 

                                                                                                          Polgármester