Jászszentandrási Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet értékesítésben jártas szövetkezeti tagot keres

A Jászszentandrási Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet, melynek tagja Jászszentandrás Községi Önkormányzat is, szövetkezeti tagság lemondása miatt új tagot keres.

A szövetkezet azzal a céllal jött létre, hogy helyben munkahelyet teremtsen, és egészséges, homoktövis alapanyaggal készült termékekkel bővítse az egészségtudatos vásárlók igényének kielégítését. A feldolgozó üzemben történik az önkormányzat által termesztett homoktövis feldolgozása. Az üzemben Jelenleg gyümölcslé, homoktövis tea, velő és szörp készül. és még sok lehetőség  lenne a termékfejlesztésre is  A termékek értékesítéséhez azonban nincs szakemberünk. Hiába az egészséges , 100 % természetes alapanyagú, termék, ha nem tudjuk nagy mennyiségben eladni. Nagyon bízunk benne, hogy segítséget kapunk lakosainktól, és megfelelő szakember alkalmazásával rentábilissá válik az üzem működése. E munkánkban a Belügyminisztérium is támogatja a szövetkezetet.

Kérjük és várjuk jelentkezését azon személyeknek, akik a termékek fejlesztésében, népszerűsítésében, értékesítésében segítséget tudnának nyújtani.

Bővebb információt nyújt: Szabó László elnök

telefonszám: 06202501753

e-mail: polgármester@jaszszentandras.hu

Szabó László

elnök

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------